EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τρίτη 11 Μαΐου 2021 11:25

Συνταγή για σεμιφρέντο φραμπουάζ cheesecake από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει σεμιφρέντο φραμπουάζ cheesecake. Υλικά για τη βάση: 200 γρ. βούτυρο, 250 γρ. μπισκότα γεμιστά. Υλικά για την κρέμα σεμιφρέντο: 660 ml κρέμα γάλακτος, 200 γρ. τυρί κρέμα, 180 γρ. ζάχαρη άχνη, ½ λάιμ (χυμό), 1 φακελάκι ζελέ φράουλα, 100 ml καυτό νερό, φρέσκο δυόσμο, 500 γρ. φραμπουάζ, 1 κεσεδάκι 200 γρ. μασκαρπόνε, 400 γρ. τυρί philadelphia.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ