Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 16:22

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 83

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δοκιμάζει δύο πεντανόστιμα είδη μάφινς: Αλμυρά μάφινς με λαχανικά και Cottage και σοκολατένια μάφινς. Δείχνει τη συνταγή για χοιρινές μπριζόλες με μπύρα και μανιτάρια, μαζί με τις συνοδευτικές ψητές πατάτες με φρέσκα αρωματικά. Στην συνέχεια στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» μαγειρεύει μπιφτεκάκια σολομού με γλυκοπατάτες και κινόα. Το επεισόδιο κλείνει με σπιτικό ρεβανί με παγωτό βανίλια!
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ