Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 15:53

Συνταγή για κορεάτικο μοσχαράκι μπάρμπεκιου από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Πώς να ψήνουμε κορεάτικο μοσχαράκι μπάρμπεκιου μέσα σε αντικολλητικό τηγάνι στην κουζίνα μας, μάς δείχνει ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνοντας έτσι ένα πολύ αγαπητό πιάτο που το σερβίρει με ελληνικό και κορεάτικο τρόπο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ