Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τρίτη 25 Μαΐου 2021 16:23

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 89

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινάει με ένα πεντανόστιμο κοτόπουλο με σταφίδες και κουκουνάρι αλλά και με γιαπωνέζικη κουζίνα και χοιρινό Tonkatsu, ένα εύκολο πιάτο που θα μας μυήσει στην γοητευτική αυτή κουζίνα. Στην «Γρήγορη συνταγή της ημέρας» ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει πώς να φτιάξουμε σπαγγέτι Cacio e Pepe, μία εξαιρετική ιταλική μακαρονάδα με 3 μόνο υλικά. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» δοκιμάζουμε Trifle με γιαούρτι, μαρμελάδα και μπισκότα δημητριακών και το επεισόδιο κλείνει με ένα υπέροχο κέικ λεμονιού με παπαρουνόσπορο!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ