Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 16:24

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 91

Το επεισόδιο ξεκινάει με ένα ξεχωριστό πιάτο: Διπλοψημένα χοιρινά πανσετάκια με σάλτσα bbq, ανανά και ουίσκι! Αγαπημένες μαμαδίστικες συνταγές για τη συνέχεια και ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει όλα τα βήματα για πεντανόστιμα μπουρεκάκια με κανταΐφι, τυριά και ζαμπόν. Masterclass σε 5’ με χτένια και λεμονάτη αρωματική σάλτσα. Την ώρα του γλυκού ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει πεντανόστιμες μπουκιές γαλλικού τοστ με σοκολάτα και ένα υπέροχο παγωτό της στιγμής με κόκκινα φρούτα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ