Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 16:17

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 92

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ισπανική παέγια με κοτόπουλο, λουκάνικα και μύδια. Στη συνέχεια δείχνει βήμα βήμα πώς φτιάχνεται η αρωματική και λαχταριστή ντοματόπιτα με φέτα και βασιλικό! Στην ενότητα «Ελληνική Κουζίνα» μαγειρεύει κοκκινιστό μοσχαράκι με κολοκυθάκια και το επεισόδιο κλείνει με την γρήγορη συνταγή της ημέρας: Εύκολα και πεντανόστιμα μπισκότα τυριού.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ