EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 02 Ιουνίου 2021 11:40

Συνταγή για ψαρονέφρι με σάλτσα μπύρας και πατάτες φούρνου από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει ψαρονέφρι με σάλτσα μπύρας και πατάτες φούρνου. Υλικά: 2 φιλέτα ψαρονέφρι σε μερίδες, 100 ml ελαιόλαδο, 100 γρ. βούτυρο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, 1 ματσάκι θυμάρι φρέσκο, 1 σφηνάκι κονιάκ, 1 κουτί μπύρα. Υλικά για τις πατάτες φούρνου: 1 κιλό πατάτες, 100 ml ελαιόλαδο, 1 πρέζα ρίγανη, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, χυμό από 1 λεμόνι, 2 κ.σ. μουστάρδα, 500 ml ζωμό λαχανικών.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ