Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τετάρτη 02 Ιουνίου 2021 16:18Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 95
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ονειρεμένες πατατοκροκέτες με ζαμπόν, τυριά και τραγανή επικάλυψη. Στη συνέχεια, μαγειρεύει κουβανέζικα φιλετάκια κοτόπουλου, με τα υλικά για τη μαρινάδα να μας «ταξιδεύουν» στην μαγευτική νησιωτική χώρα της Καραϊβικής, ενώ για συνοδευτικό φτιάχνει ένα σούπερ αρωματικό ρύζι. Μας δείχνει βήμα βήμα πώς φτιάχνεται το χούμους και στη συνέχεια το σερβίρει με σαλάτα ψητών λαχανικών, συνθέτοντας το απόλυτο χορτοφαγικό πιάτο.