Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 03 Ιουνίου 2021 16:31

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 96

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ένα ξεχωριστό πιάτο με ζυμαρικά: Χυλοπίτες με χοιρινό φιλέτο, ντοματίνια, μοτσαρέλα και δεντρολίβανο. Ελληνική κουζίνα για τη συνέχεια και ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει όλα τα βήματα για λαχταριστά ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με λευκά τυριά και σάλτσα ντομάτας που μοσχοβολάνε βασιλικό! Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» ψήνει μεσογειακό ψάρι στη λαδόκολλα με καλοκαιρινά λαχανικά και αρωματικό ελαιόλαδο, ενώ την ώρα του γλυκού ετοιμάζει ένα δροσερό κι ανάλαφρο cheesecake lime!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ