Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Κυριακή 06 Ιουνίου 2021 12:09

Συνταγή για μιλφείγ παγωτό φράουλας από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο pastry chef, Χρήστος Βέργαδος μάς φτιάχνει μιλφείγ παγωτό φράουλας. Υλικά για φύλλα μιλφέιγ: 2 φύλλα σφολιάτας και 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική. Υλικά για το παγωτό φράουλα: 500 γρ. φράουλες, 150 γρ. ζάχαρη, χυμό από 1 λεμόνι, 600 γρ. κρέμα γάλακτος και 250 γρ. γιαούρτι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣΦΡΑΟΥΛΑΜΙΛΦΕΙΓΠΑΓΩΤΟ