EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Δευτέρα 07 Ιουνίου 2021 11:23

Συνταγή για καταϊφόπιτα με τυριά και μυρωδικά από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει καταϊφόπιτα με τυριά και μυρωδικά. Υλικά: ½ κιλό καταΐφι, 250 γρ. βούτυρο, 200 γρ. φέτα τριμμένη, 200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο, 2 αυγά, 1 κεσεδάκι κατίκι Δομοκού, αρωματικά βότανα, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 600 ml γάλα πλήρες, 3 αυγά, 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας, λίγο ελαιόλαδο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ