Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Δευτέρα 07 Ιουνίου 2021 16:27

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 98

Ανάλαφρα, δροσερά, ξεχωριστά πιάτα μοιράζεται ο Βαγγέλης Δρίσκας και μας δίνει ιδέες για πεντανόστιμα καλοκαιρινά φαγητά. Φτιάχνει κλασική, αρωματική ταμπουλέ και την σερβίρει με ψητές γαρίδες. Στην συνέχεια μαγειρεύει ένα πιάτο από τη βόρεια Ελλάδα: πιπεριές με σάλτσα ντομάτας, αυγά και καβουρμά. Μας δείχνει βήμα βήμα πώς να φτιάξουμε πεντανόστιμη, αρωματική φοκάτσια με αλάτι και δενδρολίβανο. Ψήνει αρωματικά σουβλάκια με κοτόπουλο και με χοιρινό και μας δείχνει μία κλασική μαρινάδα με αρωματικά, ιδανική για όλα τα κρέατα που ψήνουμε το καλοκαίρι. Για γλυκό ετοιμάζει μία τούρτα με παγωμένο γιαούρτι και φραμπουάζ.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ