Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τρίτη 08 Ιουνίου 2021 16:19

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 99

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει τραγανές μπουκιές από κοτόπουλο μαριναρισμένο σε γιαούρτι και τις σερβίρει με σάλτσα με blue cheese και σέλερι. Φτιάχνει απίθανες τηγανητές μπουκιές από φιλετάκια σουπιάς και τις σερβίρει με αγιολί με μαϊντανό. Δοκιμάζει ένα πρωτότυπο vegan ρολό κιμά, που το σερβίρει με σπαγγέτι από κολοκυθάκια μαγειρεμένα σε ντομάτα και βασιλικό, αλλά και πατάτες ψημένες με τη φλούδα τους, που θυμίζουν τις τηγανιτές. Μας «ταξιδεύει» στην Ινδονησία με έναν καφέ διαφορετικό από όσους έχουμε δοκιμάσει ως τώρα, σερβιρισμένο με μπισκότα κακάο. Για γλυκό ετοιμάζει πρωτότυπα πολύχρωμα μπισκοτάκια με γλάσο από υποβρύχιο, το κλασικό γλυκό των παιδικών μας χρόνων.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ