Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τετάρτη 09 Ιουνίου 2021 16:21

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 100

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινάει με ελληνική κουζίνα και μοιράζεται τη συνταγή της μαμάς του για ψητές μελιτζάνες με ντομάτα και φέτα, μια γρήγορη συνταγή για μελιτζανοσαλάτα από τη βόρεια Ελλάδα. Στη συνέχεια μας δίνει ιδέες για μία ποικιλία από μπρουσκέτες με αλλαντικά, τυριά, κοτόπουλο, λαχανικά, ιδανικές να συνοδεύσουν μπίρα ή κρασί. Στην «γρήγορη συνταγή της ημέρας» ψήνει χοιρινά μπριζολάκια και πανσέτες με μια ξεχωριστή μαρινάδα με μέλι, ξύδι μπαλσάμικο και πορτοκάλι. Μαγειρεύει βιολογική τσιπούρα με βλίτα και φασολάκια γιαχνί, ένα νόστιμο και υγιεινό πιάτο. Στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει πώς φτιάχνεται βήμα βήμα η αφράτη και αρωματική Φανουρόπιτα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ