EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 11:32

Συνταγή για πάστα φλώρα από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη μάς φτιάχνει πάστα φλώρα. Υλικά για τη ζύμη: 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ, 200 βούτυρο, 100 γρ. ζάχαρη άχνη, 1 αυγό, 1 πρέζα αλάτι, 3 -5 κ.σ. νερό κρύο. Υλικά για τη μαρμελάδα: 1 κιλό κεράσια, 250 γρ. φρουκτόζη, 150 ml λικέρ αμαρέτο, χυμό από 2 λεμόνια, 1 σπόρο τόνκα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ