Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 15:12

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 05, κύκλος 02

Τη συνταγή για ένα ξεχωριστό ριζότο με γεύση που θυμίζει γεμιστά μοιράζεται ο Βαγγέλης Δρίσκας και στη συνέχεια μας «ταξιδεύει» στις Αζόρες φτιάχνοντας μπακαλιάρο με λαχανικά στο φούρνο. Φτιάχνει ένα αφράτο, ζουμερό, αρωματικό κέικ με φρούτα εποχής, με τα οποία φτιάχνει και μια μαρμελάδα έκπληξη. Ακόμη, φτιάχνει χοιρινά σουβλάκια και μας μαθαίνει πώς να μαρινάρουμε σωστά το χοιρινό κρέας, αποκαλύπτοντας ποια είναι τα υλικά που το κάνουν τρυφερό και του δίνουν γεύση.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ