OPEN Weekend / Συνταγέςκαταχωρήθηκε: Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 12:19

Συνταγή για σπιτικά μπέργκερ με τραγανές πατάτες από τον Βασίλη Σπόρο

Ο Βασίλης Σπόρος φτιάχνει σπιτικά μπέργκερ με τραγανές πατάτες. Υλικά συνταγής: 6 ψωμάκια brioche/ potato buns, 1 κιλό κιμά από μοσχαρίσια λάπα, 12 φέτες αμερικάνικο τυρί, 4 μέτριες πίκλες, μισό λευκό κρεμμύδι, 300 γρ. Dijonnaise, αλάτι και μαύρο τριμμένο πιπέρι. Για την Dijonnaise: 300 γρ. μαγιονέζα, 40 γρ. μουστάρδα, Dijon, 20 γρ. μέλι, 5 γρ. μηλόξυδο, 100 γρ. iceberg, 6 φέτες τομάτα, 12 φέτες μπέικον.
ΠΑΤΑΤΕΣΜΠΕΡΓΚΕΡΣΥΝΤΑΓΗΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΟΡΟΣ