Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 15:23

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 10, κύκλος 02

Στην ερώτηση «Τι να μαγειρέψω σήμερα;» ο Βαγγέλης Δρίσκας απαντά αφράτα τυροκούλουρα μπριός, στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς! Στην ενότητα «Ελληνική κουζίνα» μαγειρεύει κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα, μία πίτα με ξεχωριστή νοστιμιά. Στην ενότητα «Νόστιμα και υγιεινά» ετοιμάζει μία σαλάτα φασολιών καπρέζε. «Ζαχαροπλαστική για όλους» στη συνέχεια και ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει βήμα-βήμα μαρέγκα με ανάλαφρη lemon curd.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ