Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 01 Οκτωβρίου 2021 15:46

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 15, κύκλος 02

Άρωμα Ιταλίας έχουν οι συνταγές σε αυτό το επεισόδιο, με τον Βαγγέλη Δρίσκα να μας «συστήνει» την πίτσα μπιάνκα, μια ιδιαίτερη πίτσα με αχλάδι, γκοργκοντζόλα και προσούτο. Στη συνέχεια φτιάχνει σιτσιλιάνικο μοσχαράκι ραγού με κόκκινο κρασί, ελιές και λαχανικά, σερβιρισμένο με νιόκι, αλλά και προτείνει ένα απίθανο πιάτο για το καθημερινό τραπέζι: σολομό σοταρισμένο με σπανάκι, σταφίδες, κουκουνάρι και μια σάλτσα με λεμόνι και μουστάρδα. Προτείνει ακόμη μια ζεστή σαλάτα με αρμυρίκια και ντομάτα, ενώ το επεισόδιο κλείνει γλυκά με το πιο εύκολο, το πιο στιλάτο ιταλικό γλυκό: affogato, σερβιρισμένο με soft cookies.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ