Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Παρασκευή 01 Οκτωβρίου 2021 16:19

Συνταγή για σολομό με λεμονάτη σάλτσα, σπανάκι και κουκουνάρι από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ένα πιάτο ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι, θρεπτικό και υγιεινό, μαγειρεύει ο Βαγγέλης Δρίσκας, συνδυάζοντας φιλέτο σολομού με σπανάκι και κουκουνάρι, αλλά και μια σάλτσα με λεμόνι και μουστάρδα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΛΕΜΟΝΙΣΟΛΟΜΟΣΣΠΑΝΑΚΙΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣΥΝΤΑΓΗ