Αυτό είναι Σαββατοκύριακο > Αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Σάββατο 02 Οκτωβρίου 2021 17:48

Συνταγή για «λαδένια Κιμώλου» από τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου μαγειρεύει «λαδένια Κιμώλου». Υλικά συνταγής: 1 κιλό αλεύρι τύπου 00, 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1050ml νερό, 45γρ. αλάτι, 45γρ. ζάχαρη, 2 φακελάκια ξερή μαγιά, 20 τοματίνια, 1 κρεμμύδι, 350γρ. λάδι και ρίγανη.
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑΑΛΕΥΡΙΛΑΔΕΝΙΑ ΚΙΜΩΛΟΥΣΥΝΤΑΓΗΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ