Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τρίτη 05 Οκτωβρίου 2021 15:20

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 17, κύκλος 02

Έναν σοκολατένιο κορμό, με σπιτικό λικέρ καφέ που του δίνει μια… ενήλικη πινελιά, φτιάχνει ο Βαγγέλης Δρίσκας, ο οποίος μοιράζεται και τη συνταγή για μια πρωτότυπη τυρόπιτα τύπου κέικ. Μας συστήνει ένα ιδιαίτερο πιάτο της ελληνικής κουζίνας, το κοτόπουλο ριγανάτο και στη συνέχεια μας ταξιδεύει στα παράλια της βόρειας Αφρικής, φτιάχνοντας τηγανητά καλαμάρια… αλλιώς, τα οποία σερβίρει με μαγιονέζα χαρίσα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ