Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2021 15:20

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 19, κύκλος 02

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας «ταξιδεύει» στον αμερικάνικο Νότο και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για να φτιάξουμε το τέλειο τραγανό τηγανητό κοτόπουλο. Δείχνει βήμα-βήμα πώς το κόβουμε, πώς το μαρινάρουμε, πώς το τηγανίζουμε και με τι το σερβίρουμε. Στη συνέχεια δείχνει πώς κάνουμε σπιτικές πίκλες αγγουριού εύκολα και γρήγορα, ενώ μοιράζεται και τη συνταγή του για ένα ιδιαίτερο κέικ μαρμπρέ. Ακόμα, φτιάχνει ένα ελαφρύ, υγιεινό, νόστιμο και θρεπτικό πιάτο με λίγα λιπαρά, ψητά φιλετάκια γαλοπούλας μαριναρισμένα με φρέσκα μυρωδικά και δίπλα μια σαλάτα ταμπουλέ «πειραγμένη».
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ