Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 16:12

Τα πρώτα βήματα στο sushi και συνταγές για nigiri sushi και sushi bowl με φρέσκο σολομό από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Στην Ιαπωνία μας «ταξιδεύει» ο Βαγγέλης Δρίσκας ο οποίος μας μαθαίνει πώς μαγειρεύουμε σωστά το ρύζι για sushi, και στη συνέχεια φτιάχνει σπιτικό nigiri sushi, με φιλέτο φρέσκου σολομού, αλλά και sushi μπολ με διάφορα υλικά και μαριναρισμένα φιλέτα σολομού.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΣΟΛΟΜΟΣΡΥΖΙSUSHIΣΟΥΣΙ