Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 15:30

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 23, κύκλος 02

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μια ιδιαίτερη πίτα από τα Μεσόγεια της Αττικής με πολλά χορταρικά και φέτα, τη μουσούντα, μια συνταγή ιδανική για αρχάριους στην κουζίνα. Στη συνέχεια φτιάχνει ένα νόστιμο και υγιεινό πιάτο, μια ξεχωριστή μακαρονάδα με μανιτάρια, σπανάκι και πρωτότυπη κρέμα με τυρί cottage. Σειρά παίρνει ένα πιάτο που γνώρισε… δόξες τη δεκαετία του ’80, κοτόπουλο Gordon blue, δηλαδή σνίτσελ κοτόπουλου γεμιστό με ζαμπόν και τυρί, τηγανητό, σερβιρισμένο με πατατοσαλάτα με τηγανητά κρεμμύδια. Στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται τη συνταγή του για cookies με ταχίνι και σοκολάτα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ