Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 15:18

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 25, κύκλος 02

Μια ιδιαίτερη πίτα με τυριά και χρωματιστές πιπεριές, αλλά και πρωτότυπο σχήμα, φτιάχνει ο Βαγγέλης Δρίσκας και στη συνέχεια μας «ταξιδεύει» στην Καταλονία, μαγειρεύοντας fideua, ένα ιδιαίτερο πιάτο με θαλασσινά και ζυμαρικά που θυμίζει σαγανάκι, γιουβέτσι, αλλά και παέγια. Επόμενος σταθμός στο γευστικό ταξίδι του Βαγγέλη Δρίσκα είναι η Προβηγκία, από όπου προέρχεται το πιάτο με αρνάκι, μαγειρεμένο στη γάστρα με λαχανικά και μείγμα αρωματικών της συγκεκριμένης γαλλικής περιοχής. Τέλος, ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται τη συνταγή της μαμάς του, για φοβερή, σιροπιαστή, λεμονάτη γιαουρτόπιτα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ