Αυτό είναι Σαββατοκύριακο > Αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 16:55

Τα πιο διάσημα κρουασάν της Θεσσαλονίκης, με πάβλοβα, καρμπονάρα, μουσακά

Η ζαχαροπλάστης Ελένη Καλλίδου φτιάχνει τα πιο νόστιμα και διάσημα κρουασάν της Θεσσαλονίκης. Η κα. Καλλίδου μιλά για το πώς ξεκίνησε η επιχείρηση, αλλά και για τα κρουασάν με πάβλοβα, καρμπονάρα, μουσακά και ό,τι άλλο βάλει ο νους!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΡΟΥΑΣΑΝ