Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 15:23

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 28, κύκλος 02

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει υπέροχη τούρτα παρφέ - μόκα με μπισκότα, βελούδινη κρέμα, γλυκό βύσσινο και τριμμένη σοκολάτα. Συνεχίζει με ελληνική κουζίνα φτιάχνοντας στριφτή κιμαδόπιτα με κρέμα γιαουρτιού αλλά και ένα χορτοφαγικό πιάτο: φρικασέ μανιταριών με ποικιλία από μανιτάρια, χόρτα και ωραία λεμονάτη σάλτσα. Κλείνοντας παρουσιάζει μια συνταγή για το Κυριακάτικο τραπέζι: μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα με salsa verde.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ