Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 15:31

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 29, κύκλος 02

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει δύο κλασικά ορεκτικά της Κινέζικής κουζίνας, γλασαρισμένα χοιρινά παϊδάκια και γλυκόξινες φτερούγες. Συνεχίζει με ένα διαφορετικό μπριάμ, στο τηγάνι με σάλτσα γιαουρτιού. Ετοιμάζει το πιο εύκολο σαγανάκι με θαλασσινά, ένα πιάτο της κλασικής ελληνικής κουζίνας. Κλείνοντας, στην γλυκιά παρασκευή της ημέρας παρουσιάζει ταχινορολάκια με σάλτσα καραμέλας.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ