Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 15:10

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 45, κύκλος 02

Ένα πιάτο για το Κυριακάτικο τραπέζι ετοιμάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας, «βραχάκια» τηγανιτής πατάτας με ψητό βοδινό λουκάνικο χωριάτικο και σάλτσα-έκπληξη. Στη συνέχεια φτιάχνει ένα σνακ για κάθε μέρα, στριφτά κουλούρια με σπανάκι και τυριά με ζύμη κουρού, εύκολα, απλά, πρωτότυπα και νόστιμα. Σειρά έχει το σαγανάκι γαύρου, το οποίο ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει σε δύο εκδοχές, μουσταρδάτο και με ντομάτα-πιπεριά. Στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής μοιράζεται τα μυστικά του για το απόλυτο ελληνικό σιροπιαστό γλυκό, το γαλακτομπούρεκο. Δείχνει βήμα βήμα πώς γίνεται η πιο αφράτη κρέμα, αλλά και πώς το ψήνουμε και πώς το σιροπιάζουμε.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ