Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου 2021 15:29

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 56, κύκλος 02

Ο Βαγγέλης Δρίσκας παρουσιάζει συνταγές με μύδια από τη βελγική κουζίνα και συγκεκριμένα μύδια με μπίρα και μπέικον και μύδια αχνιστά με κρασί και κρέμα γάλακτος. Εκτός από τη συνταγή παρουσιάζεται και ο αυθεντικός τρόπος σερβιρίσματος. Στη συνέχεια μαγειρεύει νουντλς με σολομό και λαχανικά με σάλτσα τεριγιάκι και ακολούθως γιαπράκια Χαλκιδικής. Και για γλυκό ρολάκια σφολιάτας μπράουνις.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ