Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021 15:38

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 57, κύκλος 02

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει πώς να ψήσουμε σωστά το φιλέτο κοτόπουλου ώστε να είναι τρυφερό και ζουμερό και στη συνέχεια το σερβίρει με ένα πρωτότυπο χούμους γλυκοπατάτας, σε έναν υγιεινό, νόστιμο και θρεπτικό συνδυασμό. Στη συνέχεια μαγειρεύει ένα πιάτο για το καθημερινό τραπέζι, σκιουφιχτά με σάλτσα πιπεριάς και φέτας, ενώ για το Κυριακάτικο τραπέζι ετοιμάζει έναν φοβερό μεζέ, παστουρμαλί Καισαρείας. Τέλος, δοκιμάζει κάτι νέο: Τηγανίτες με αλεύρι ολικής, μούσλι και φρούτα, ένας υγιεινός και θρεπτικός συνδυασμός που μπορείτε να απολαύσετε και για πρωινό, αλλά και για σνακ όλες τις ώρες.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ