Αυτό είναι Σαββατοκύριακο > Αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021 16:17

Συνταγή για καλτσόνε με κρέμα κάστανο από τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου μάς φτιάχνει καλτσόνε με κρέμα κάστανο. Υλικά για το ζυμάρι: 500 γρ. αλεύρι δυνατό, 285 γρ. νερό, 5 γρ. αλάτι, 5 γρ. ζάχαρη, 20 γρ. βούτυρο και 2,5 γρ. μαγιά φρέσκια. Για την κρέμα: 1 L φρέσκο γάλα πλήρες, 150 γρ. κάστανο, 180 σιμιγδάλι, 250 ζάχαρη και 1 βανίλια.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΛΤΣΟΝΕΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥΚΑΣΤΑΝΑ