Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021 16:09

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 61, κύκλος 02

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται μοναδικές συνταγές για το καθημερινό, αλλά και για το γιορτινό τραπέζι, μιας και πλησιάζουν Χριστούγεννα. Φτιάχνει λαζάνια με κιμά στο φούρνο και δείχνει βήμα βήμα πώς να κάνουμε μία γρήγορη σάλτσα κιμά και μια διαφορετική μπεσαμέλ. Συνεχίζει με μια ξεχωριστή σαλάτα με βάση από ποικιλία σαλατικών και προσθέτει αβοκάντο, γαρίδες, πορτοκάλι κι ένα ιδιαίτερο ντρέσινγκ. Αξιοποιεί ένα λαχανικό εποχής και φτιάχνει ένα υπέροχο ριζότο με κρόκο και κίτρινη κολοκύθα, το οποίο σερβίρει με ψητό προσούτο. Τέλος, μοιράζεται τη συνταγή του για μια πεντανόστιμη μανιταρόπουπα βελουτέ με κάστανα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ