EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 15:26

Συνταγή για σιμιγδαλένιο χαλβά με πορτοκάλι από τον Γιώργο Τσούλη

Υλικά Για τον χαλβά: 380γρ. σιμιγδάλι ψιλό 250ml ηλιέλαιο ξύσμα από δύο πορτοκάλια 2 πορτοκάλια 2κ.γ. κανέλα σε σκόνη 1κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο 50γρ. φιλέ αμυγδάλου καβουρδισμένα Για το σιρόπι: 1t νερό 300γρ. ζάχαρη κρυσταλλική Για το σερβίρισμα: ξύσμα πορτοκαλιού Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο