EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2019 13:00

Συνταγή για κορμό σοκολατένιο με ταχίνι και πετιμέζι από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει κορμό σοκολατένιο με ταχίνι και πετιμέζι. Υλικά: 2 πακέτα πτι-μπερ, 350 γρ. ταχίνι, 100 γρ. πετιμέζι, 100 γρ. μέλι, 250 γρ. κουβερτούρα, 8 σύκα αποξηραμένα, 1 φλιτζάνι του καφέ καρύδια, 1 τσιμπιά κανέλα, 3 λαδόκολλες.