EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 15:41

Συνταγή για πανσετάκια με γιαούρτι και δυόσμο από τον Γιώργο Τσούλη

Υλικά 1 κιλό χοιρινή πανσέτα κομμένη σε φέτες Για τη μαρινάδα: 1κ.σ. σκόνη μουστάρδα 1κ.σ. καστανή ζάχαρη 1κ.σ. Worcester sauce ½ κ.σ. σκόρδο σκόνη 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα για το ψήσιμο της πανσέτας 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε κάθετες φέτες 1κ.γ. πελτέ τομάτας αλάτι, πιπέρι Για το γιαούρτι: 250γρ γιαούρτι πλήρες 4 κλωνάρια δυόσμο μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα χυμό από ένα λεμόνι 20ml λευκό ξύδι 50ml ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι λευκό Για το σερβίρισμα: πίτες 2 τομάτες κομμένες σε κάθετες φέτες 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες ψιλοκομμένο μαϊντανό Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο