Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 15:47

Συνταγή για αφράτα ρολάκια με σαλάμι και γραβιέρα από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ρολάκια σφολιάτας με γραβιέρα και σαλάμι με επικάλυψη γραβιέρας, φτιάχνει ο Βαγγέλης Δρίσκας, μια πρωτότυπη πρόταση για ορεκτικό στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣΣΑΛΑΜΙΓΡΑΒΙΕΡΑΟΡΕΚΤΙΚΟΡΟΛΑΚΙΑ