Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 15:59

Συνταγή για χοιρινό στη γάστρα με μέλι, πορτοκάλι, ουίσκι και χειμωνιάτικες ρίζες στο τηγάνι από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει για το εορτατικό τραπέζι ένα σούπερ αρωματικό χοιρινό στη γάστρα με μέλι, πορτοκάλι και ουίσκι. Μάλιστα, το συνοδεύει με μια ιδιαίτερη γαρνιτούρα, καθώς ετοιμάζει χειμωνιάτικες ρίζες στο τηγάνι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΟΙΡΙΝΟ