OPEN Weekend / Συνταγέςκαταχωρήθηκε: Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021 11:23

Συνταγή για γαλοπούλα με σκόρδο και λεμόνι και γλυκοπατάτες από την Ντίνα Νικολάου

Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει γαλοπούλα με σκόρδο, λεμόνι και γλυκοπατάτες. Υλικά συνταγής: 1 γαλοπούλα περίπου 4 κιλά, 3 κεφάλια σκόρδο, 2 λεμόνια, 6 κλωναράκια θυμάρι, 6 κλωναράκια δενδρολίβανο, 100γρ, γιαούρτι στραγγιστό, και 100 ml ελαιόλαδο. Για το σκορδοβούτυρο: 150γρ, αγελαδινό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, φύλλα από 4-5 κλωναράκια θυμάρι, 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣΓΑΛΟΠΟΥΛΑΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ