Επιλέξτε από το πρόγραμμα τον αγώνα που θέλετε να παρακολουθήσετε!

Παρακολουθήστε τους αγώνες στην υβριδική τηλεόραση του OPEN πατώντας το μπλε κουμπί στο τηλεχειριστηριό σας

Powered by

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής παίζουν μπάλα αποκλειστικά στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

Εκεί όπου η μπάλα λατρεύεται σαν Θεός και το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ζήτημα ζωής, Αργεντινή και Βραζιλία κρατούν τα σκήπτρα. Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής παίζουν μπάλα αποκλειστικά στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή, η πατρίδα του τανγκό. Η χώρα που γέννησε τον Μέσι, τον Μαραντόνα, τον Ρικέλμε. Εκεί που το πάθος για το ποδόσφαιρο είναι κάτι το μοναδικό. Η αιώνια κόντρα της Μπόκα Τζούνιορς με την Ρίβερ Πλέιτ. Η μοναδική ατμόσφαιρα σε Μπομπονέρα και Μονουμεντάλ. Ντάριο Μπενεντέτο, Νικολάς Ντε Λα Κρουθ και πολλοί ακόμη αστέρες θα παρελαύνουν κάθε εβδομάδα από τις οθόνες μέχρι την τελική καταξίωση και την κατάκτηση του τίτλου.

Και φυσικά η Βραζιλία. Η χώρα της σάμπα και του jogo bonito. Εκεί όπου έγραψαν ιστορία αστέρες όπως ο Πελέ, ο Ρονάλντο, ο Ροναλντίνιο και ο Νεϊμάρ. Η μεγάλη Σάντος, η πρωταθλήτρια Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα και η Φλαμένγκο υπόσχονται μονομαχίες που θα χαρίσουν απίθανες συγκινήσεις. Γκαμπιγκόλ, Ντε Αρασκαέτα και δεκάδες ακόμη μάγοι της μπάλας θα ξεδιπλώνουν κάθε εβδομάδα το ταλέντο τους στην υβριδική τηλεόραση του OPEN και θα προσφέρουν απλόχερα το ποδόσφαιρο των ονείρων μας.

Τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας στην υβριδική τηλεόραση του OPEN.

Μείνετε συντονισμένοι! Η δράση ξεκινά τώρα...