Οι πρώτες κυρίεςΣχετικά
Οι πρώτες κυρίες

First ladies
Σειρά ντοκιμαντέρ ιστορικής βιογραφίας αμερικανικής παραγωγής 2020
Δημιουργοί: Κιμ Ντιουκ, Κατ Ίνγκλις, Λιζ Μέρμιν
Αφήγηση: Ρόμπιν Ράιτ
Σήμανση: Κ8
Επεισόδια: 6

Έξι από τις πιο εμβληματικές Πρώτες Κυρίες της αμερικανικής πολιτικής σκηνής και η πορεία τους την περίοδο που βρίσκονταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Μια διεισδυτική ματιά στο πώς η κάθε μια άφησε το στίγμα της στην αμερικανική κοινωνία και το πολιτικό προσκήνιο, αποκαλύπτοντας το πραγματικό τους αποτύπωμα.
Η σειρά φιλοξενεί μια σειρά από αποκαλυπτικές και άκρως προσωπικές συνεντεύξεις προσώπων που τις γνώριζαν καλύτερα από όλους, συμπεριλαμβανομένων του γιου της Νάνσυ Ρήγκαν, Ρον Ρήγκαν, της ανιψιάς της Τζάκι Κένεντι, Κάθλιν Τάουνσεντ, της Άννα Ρούσβελτ, εγγονής της Έλινορ Ρούσβελτ, καθώς και μέλη της κυβέρνησης Ομπάμα.
Με πρόσβαση σε πρωτοεμφανιζόμενο αρχειακό υλικό και προσωπικά ντοκουμέντα, όπως τα γράμματα της Τζάκι και τα ηχητικά ημερολόγια της Λέιντι Μπερντ, η σειρά αποκαλύπτει εκείνες τις σημαδιακές και συχνά κρυφές στιγμές, που καθόρισαν τη διαδρομή τους.
Κάθε επεισόδιο μάς ταξιδεύει στη ζωή κάθε μιας από τις Πρώτες Κυρίες, από την παιδική τους ηλικία στην είσοδο του Λευκού Οίκου και της σταδιοδρομίας τους, έως την έξοδό τους και τη ζωή μετά από αυτόν μέσα από τη δική τους ματιά.
Μια αποκαλυπτική και πρωτότυπη ματιά στη ζωή των Μισέλ Ομπάμα, Τζάκι Κέννεντι, Χίλαρι Κλίντον, Νάνσυ Ρήγκαν, Έλινορ Ρούζβελτ, Λέιντι Μπερντ Τζόνσον.