13-03-2020

Το παγκόσμιο αθλητικό lock out στο Open sport το Σαββατοκύριακο στις 13:30

Open Sport

Οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού στον αθλητισμό είναι το βασικό θέμα του «Open Sport» αυτό το Σάββατο στις 13:30 με τον Μανώλη Σφακάκη!

Όλα τα πρωταθλήματα και οι μεγάλες διοργανώσεις που έχουν αναβληθεί. Οι αντιδράσεις από τον κόσμο των σπορ και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα. Ποιοι γνωστοί αθλητές και προπονητές έχουν ήδη προσβληθεί από τον ιό. Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η Super League και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Τι θα γίνει με το Euro 2020 και τους Ολυμπιακούς αγώνες. Εξι Ελληνες αθλητές που προετοιμάζονται για το Τόκιο και βλέπουν το όνειρό τους να κινδυνεύει μιλούν στο «Open Sport» για αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ενώ ένας Ελληνας λοιμωξιολόγος από το Μιλάνο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε όσους σκέφτονται ακόμη παιχνίδια και νίκες στο γήπεδο την ώρα που ο μοναδικός σημαντικός αγώνας παίζεται σε εντελώς διαφορετικό γήπεδο.

Οσο για την αγωνιστική δράση των ημερών, η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης στο Μπακού το πρωί του Σαββάτου και τα γκολ από όλα τα παιχνίδια που έγιναν μεσοβδόμαδα για το Champions και το Europa League θα μας κάνουν να ξεχάσουμε για λίγο τις δύσκολες στιγμές που ζούμε.

Και την Κυριακή το μεσημέρι την ίδια ώρα, εκτός από τις εξελίξεις στο μέτωπο της εξάπλωσης του ιού (και) στον αθλητικό κόσμο, το «Open Sport» έχει ετοιμάσει δύο ξεχωριστά αφιερώματα: Η άνοδος και η πρόωρη πτώση του μεγάλου Ροναλντίνιο, με αφορμή την περιπέτεια με το πλαστό διαβατήριο που τον έστειλε σε ένα κελί στην Παραγουάη. Η απίθανη στέψη της Μπόκα Τζούνιορς στην Αργεντινή με… αντίπαλο το αγαπημένο της παιδί, Ντιέγκο Μαραντόνα!

Αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:30 το «Open Sport» μας υπόσχεται δύο ώρες με ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση, θέαμα και ξεχωριστές ποδοσφαιρικές ιστορίες.