14-04-2020

«iNFO-19» με τη Νίκη Λυμπεράκη απόψε στις 21:00 στο OPEN

Λυμπεράκη

Kάθε Τρίτη στις 21.00, στην εκπομπή «iNFO-19», η Νίκη Λυμπεράκη υποδέχεται καλεσμένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της "μάχης" με τον κορωνοϊό και ειδικούς από διαφορετικούς χώρους, αναλύοντας τις προκλήσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και της οικονομίας. 

 

Απόψε:

 


Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας απαντά στα ερωτήματα που απασχολούν όλους μας την εποχή της πανδημίας. Έχει ξεφύγει η Ελλάδα το μεγάλο κίνδυνο; Πότε θα αρθεί η καραντίνα; Τι ισχύει για τα τεστ και τις ΜΕΘ; Τι μέτρα θα ληφθούν για τον κίνδυνο υποτροπής; Τι μαθαίνουμε τώρα για την πρόληψη στο μέλλον;

Η Μαρίνα Οικονόμου - Λαλιώτη, καθηγήτρια Ψυχιατρικής, εξηγεί πώς απειλείται η ψυχική μας υγεία από την απομόνωση και τους περιορισμούς της καραντίνας.

Ο καθηγητής Πάνος Τσακλόγλου συζητά για το μέλλον της ελληνικής και της παγκόσμιας oικονομίας στη μετά την πανδημία εποχή και τους νέους συσχετισμούς που διαμορφώνει ο κορωνοϊός.

Και ο Νίκος Πορτοκάλογλου μοιράζεται μαζί μας πώς περνά τις μέρες της καραντίνας και μιλά για την επανέκδοση του εμβληματικού τραγουδιού του Λουκιανού Κηλαηδόνη που σημαδεύει την εποχή μας, «Θα κάτσω σπίτι».

 

«iNFO-19» απόψε στις 21:00, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

 

 

 

#info19

 

#opentv