22-04-2020

Απόψε: Το Travel guide ταξιδεύει στο Αιγαίο

Travel guide κρουαζιέρα στο Αιγαίο

Το Travel guide σαλπάρει για κρουαζιέρα στο Αιγαίο 

Απόψε το «TRAVEL GUIDE» σεργιανίζει στο Αιγαίο και μας ταξιδεύει στα πιο όμορφα μέρη.

 

Στο πρώτο μέρος της κρουαζιέρας το κρουαζιερόπλοιο φτάνει στο νησί των ανέμων τη Μύκονο. Ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ξεναγεί στο Γιαλό και τα διάσημα Ματογιάννια, αλλά και στην κοντινή παραλία Πλατύς Γιαλός. Μύκονος σημαίνει και νυχτερινή διασκέδαση και με αυτόν τον τρόπο η εκπομπή αποχαιρετά το τουριστικότερο νησί των Κυκλάδων.

 

Δεύτερο λιμάνι είναι το κοσμοπολίτικο Κουσάντασι της Τουρκίας την άλλοτε Νεάπολις της ελληνιστικής περιόδου  με σκοπό την επίσκεψη στην αρχαία Έφεσο, μία από τις πιο καλοδιατηρημένες αρχαίες πόλεις του κόσμου.

 

Η κρουαζιέρα συνεχίζεται στη Σάμο, το νησί του Πυθαγόρα, διάσημο εκτός των άλλων για τον περίφημο σαμιακό οίνο. Μία βόλτα από τη διάσημη παραλία Κοκκάρι ανοίγει την όρεξη για παραδοσιακούς μεζέδες.

 

Τελευταίος σταθμός το νησί της Αφροδίτης, η Μήλος και ο μοναδικός γύρος του νησιού με καΐκι! Κολύμπι στο κλέφτικο για να ανακαλύψουμε καλύτερα τις κρυμμένες σπηλιές που έδρασαν οι πειρατές και αναχώρηση για το διάσημο Σαρακήνικο που φτάνοντας νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε σεληνιακό τοπίο από αυτά που μένουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό σου.

 

Ένα ταξίδι καλοκαιρινό και αισιόδοξο έρχεται να μας ξυπνήσει αναμνήσεις και να μας θυμίσει πως θα είναι οι ζωές μας όταν δε θα #μένουμεσπίτι.

 

«Travel Guide» απόψε στις 01:15 στο OPEN.