27-04-2020

Travel Guide στο OPEN

Travel guide κρουαζιέρα στο Αιγαίο

Το «Travel Guide» συνεχίζει το εν πλω ταξίδι στο Αιγαίο 

 

Το ταξίδι του στο πανέμορφο Αιγαίο συνεχίζει το «Travel Guide» την Παρασκευή στη 01:15 στο OPEN.

 

Πρώτος προορισμός η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, η αμφιθεατρικά χτισμένη Ερμούπολη της Σύρου. Σύρος όμως δε σημαίνει μόνο αρχιτεκτονική, αλλά και παραλίες. Η παραλία Κίνι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη της Ερμούπολης. Μία παρέα μαθητών ξεναγούν τον Θάνο Παπαδημητρίου στο ωραιότερο κτίριο της Σύρου, το ξακουστό Δημαρχείου του Ερνέστου Τσίλλερ.

 

Το δεύτερο λιμάνι είναι η άλλοτε αρχαία ελληνική Κρήνη, το σημερινό Τσεσμέ της Τουρκίας από όπου και ξεκινά η μονοήμερη εκδρομή στην πόλη της καρδιάς μας, τη Σμύρνη.

 

Η κρουαζιέρα συνεχίζεται στο νησί του Ιπποκράτη, την πανέμορφη Κω με σήμα κατατεθέν το κάστρο της Νερατζιάς. Με τη συνδρομή δύο νεαρών κοριτσιών, ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ξεναγεί στην πιο πολυσύχναστη παραλία εντός της πόλης της Κω.

 

Άφιξη στο πιο νεανικό νησί των Κυκλάδων την πολύβουη Ίο. Η εκπομπή πρώτα επισκέπτεται τις 2 διάσημες παραλίες του νησιού το Μαγγανάρι και το Μυλοπότα για να καταλήξει στην ατμοσφαιρική χώρα της Ίου με τα στενά πανέμορφα ασβεστωμένα σοκάκια.

Τελευταίος σταθμός, το νησί με το διασημότερο ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων η Σαντορίνη. Εκτός από το ηλιοβασίλεμα της Οίας που αποτελεί και το πιο χαρακτηριστικό αξιοθέατο του νησιού, η βόλτα στα Φηρά την πρωτεύουσα της Σαντορίνης με θέα την μαγευτική καλντέρα είναι στιγμή ανεκτίμητη.

 

Η κρουαζιέρα στο Αιγαίο σίγουρα θα μας ταξιδέψει σε πολύ όμορφα μέρη και θα μας ξυπνήσει αναμνήσεις.

 

 

«Travel Guide» Παρασκευή στη  01:15 στο OPEN