13-05-2020

Το JUST THE 2 OF US έρχεται με πολλές εκπλήξεις αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου στις 21:00 στο OPEN

JUST THE 2 OF US - 3ο show

Aνατρεπτικό. Εκρηκτικό. Απολαυστικό! Το JUST THE 2 OF US έρχεται με πολλές εκπλήξεις αυτό το Σάββατο 16  Μαΐου στις 21:00 στο OPEN

12 δυναμικά ζευγάρια, ένας κοινός καλός σκοπός, απαιτητικές ερμηνείες. Εμφανίσεις επί σκηνής που θα μας ξεσηκώσουν, θα μας ταξιδέψουν, αλλά και κάποιες που θα προβληματίσουν την κριτική επιτροπή…

Μετά την αποχώρηση του Βαλάντη και της Νικολέτας Καρρά το περασμένο Σάββατο, τα ζευγάρια είναι αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο JUST THE 2 OF US, να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να κερδίσουν την ψήφο του κοινού.

Η αγωνία κάθε εβδομάδα μεγαλώνει. Οι διαγωνιζόμενοι κάνουν εντατικές πρόβες για να διεκδικήσουν την παρουσία τους στο επόμενο live, αλλά οι εντάσεις με την κριτική επιτροπή και οι ενστάσεις για τα σχόλια δεν λείπουν.

Ποιοι θα πάρουν τα εύσημα για την εμφάνισή τους; Θα καταφέρουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι να αποτυπώσουν στην ερμηνεία τους την προσπάθεια που έχουν καταβάλει; Και ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς;

Ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης, υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, παρέα με την πιο απολαυστική παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, μια κριτική επιτροπή με μοναδική χημεία!

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, παρακολουθούν την εξέλιξη των διαγωνιζόμενων κάθε εβδομάδα και βαθμολογούν τις ερμηνείες τους, ενώ το κοινό, μέσα από την εφαρμογή του OPEN για smart phones, έχει ψηφίσει τα ντουέτα που επιθυμεί να παραμείνουν στο show.

Κατεβάζοντας το app του OPEN, από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την επόμενη Τρίτη οι τηλεθεατές μπορούν να δώσουν μέχρι και 5 ψήφους στο/στα αγαπημένο/αγαπημένα τους ζευγάρι/α, εντελώς δωρεάν.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών προσμετράται στο επόμενο σόου και βαραίνει ισότιμα στο τελικό αποτέλεσμα με τη βαθμολογία των κριτών για την ερμηνεία των διαγωνιζόμενων ζευγαριών.

Κάθε εβδομάδα, τα ντουέτα εξελίσσονται και δίνουν μοναδικό παλμό στη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών, για καλό σκοπό.

To JUST THE 2 OF US στηρίζει το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για την αγορά θερμοκοιτίδων και το νοσοκομείο αναφοράς Σωτηρία για την αγορά αναλώσιμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού με στόχο να ενισχύσει τους γιατρούς και νοσηλευτές, που την περίοδο της πανδημίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον COVID-19.

 

J2US, αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου στις 21.00 στο OPEN

  

#j2us #opentv

JUST THE 2 OF US