14-05-2020

Επιστροφή «Open Sport» με συνέντευξη Πιτίνο!

Δελτίο τύπου - Σφακάκης

Πολύ δυναμικό come back για το Open Sport από αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:30, με αποκλειστική συνέντευξη του Ρικ Πιτίνο, σούπερ αφιέρωμα Μάικλ Τζόρνταν, πλούσιο θέαμα από την επανέναρξη της Bundesliga και ζωντανές συνδέσεις με Σταφυλίδη, Κουλούρη και Μπακασέτα!

 

Την έναρξη της πορείας προς τη (νέα) αθλητική κανονικότητα σηματοδοτεί η επιστροφή του «Open Sport» στο πρόγραμμα του OPEN.

Δύο μήνες μετά τη διακοπή της προβολής της εκπομπής λόγω της αναστολής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, ο Μανώλης Σφακάκης και η ομάδα του υπόσχονται να μας ξαναγεμίσουν τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου με αθλητικό θέαμα, καλεσμένους και συνεντεύξεις πρώτης γραμμής, θέματα επικαιρότητας αλλά και αφιερώματα σε σούπερ σταρ του αθλητισμού.

Αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου 2020 στις 13:30, δύο Έλληνες διεθνείς, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Ευθύμης Κουλούρης, μας μιλούν για τη διαδικασία επιστροφής στους κανονικούς ρυθμούς και για το αύριο του ποδοσφαίρου μέσα από τα συντρίμμια που αφήνει πίσω της η πανδημία.

Επιδημιολόγοι, αθλητίατροι, ψυχολόγοι, γυμναστές και φυσικά ποδοσφαιριστές μιλούν στο «Open Sport» για όλα τα ανοιχτά ζητήματα και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει το εγχείρημα της άμεσης επανεκκίνησης του ποδοσφαίρου.

Κι ακόμη, αφιέρωμα στα καλύτερα αθλητικά ντοκιμαντέρ και φόρος τιμής στα θύματα του κορωνοϊού από τον χώρο του αθλητισμού.

 

Την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 στις 13:30, το πρώτο μέρος της εκπομπής θα είναι αφιερωμένο στην επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος. Ο Μιχάλης Τσίγκρης θα μας περιγράψει όλα τα γκολ αλλά και τις ιδιαίτερες στιγμές των ιστορικών αγώνων που σπάνε το αθλητικό lockdown μετά από δύο μήνες χωρίς μπάλα. Αμέσως μετά, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας και ποδοσφαιριστής της Άουγκσμπουργκ, Κώστας Σταφυλίδης, θα μιλήσει ζωντανά στο «Open Sport» για την πρωτόγνωρη εμπειρία ενός αγώνα με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο!

Το δεύτερο μέρος του «Open Sport» της Κυριακής θα κάνει focus στο φαινόμενο Μάικλ Τζόρνταν! Ο GOAT του μπάσκετ μονοπώλησε το παγκόσμιο αθλητικό ενδιαφέρον τον τελευταίο μήνα, με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Last Dance», που ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής με τα δύο τελευταία επεισόδια. Μέσα σε περίπου 40 λεπτά θα δούμε την αποκλειστική συνέντευξη του Hall of Famer Ρικ Πιτίνο στο «Open Sport», θα ακούσουμε ζωντανά τον δημοσιογράφο-expert Νίκο Παπαδογιάννη και έναν καλεσμένο-έκπληξη που έχει αντιμετωπίσει τον Τζόρνταν στο παρκέ, θα δούμε το αμφιλεγόμενο εξωαγωνιστικό προφίλ του, παλιά μίση που αναζοπυρώθηκαν και δεκάδες αντιδράσεις από μύθους του ΝΒΑ για τις ατάκες που ακούστηκαν στο ντοκιμαντέρ, καθώς και δύο λιγότερο γνωστές αλλά πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες του Air Mike που δεν περιλαμβάνονται στο «Last Dance»!   

Όσα μας έχουν λείψει, όσα θέλουμε να ξαναδούμε, όσα θέλουμε να ξαναζήσουμε! Παίζουν ΟΛΑ στο «Open Sport»! Από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε Σαββατοκύριακο στις 13.30!