21-05-2020

Το Just the 2 of us έρχεται το Σάββατο 23 Μαΐου σε νέα ώρα

Just the 2 of us κριτική επιτροπή

Τα Σαββατόβραδα γινόμαστε μια μεγάλη παρέα και δίνουμε ραντεβού σε νέα ώρα:

JUST THE 2 OF US, έρχεται με μουσική, ατάκες και σασπένς αυτό το Σάββατο στις 22:00 στο OPEN

 

 

Από τα 14 ζευγάρια της πρεμιέρας, 11 ντουέτα συνεχίζουν στο επόμενο live, καθώς κατάφεραν να πείσουν τους κριτές για την προσπάθειά τους, έχοντας παράλληλα κερδίσει την αγάπη και τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού. Οι διαγωνιζόμενοι του JUST THE 2 OF US θα δώσουν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους, θέλοντας να μας εκπλήξουν και να μας ξεσηκώσουν με τις ερμηνείες τους, αυτό το Σάββατο σε νέα ώρα, στις 22:00.

Ο παρουσιαστής του JUST THE 2 OF US, Νίκος Κοκλώνης, μαζί με την πιο απολαυστική παρέα της ελληνικής τηλεόρασης δίνουν τον παλμό. Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, μια επιτροπή με μοναδική χημεία, παρακολουθούν την εξέλιξη των διαγωνιζόμενων, ανταλλάσσουν απόψεις και βαθμολογούν τις ερμηνείες των ζευγαριών. 

Ποιο ντουέτο θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κριτές με την ερμηνεία του; Και ποιοι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και τα στάνταρντ που έβαλαν ως στόχο; Για ένα ακόμα ζευγάρι το ταξίδι του στο JUST THE 2 OF US αυτό το Σάββατο θα φτάσει στο τέλος του. Μαζί με την κριτική επιτροπή που βαθμολογεί, οι τηλεθεατές κρίνουν την τύχη των διαγωνιζόμενων ψηφίζοντας μέσα από το app του OPEN τα αγαπημένα τους ζευγάρια.

Κατεβάζοντας το app του OPEN, από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την επόμενη Τρίτη οι τηλεθεατές μπορούν να δώσουν μέχρι και 5 ψήφους στο/στα αγαπημένο/αγαπημένα τους ζευγάρι/α, εντελώς δωρεάν.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών προσμετράται στο επόμενο σόου και βαραίνει ισότιμα στο τελικό αποτέλεσμα με τη βαθμολογία των κριτών για την ερμηνεία των διαγωνιζόμενων ζευγαριών.

Κάθε εβδομάδα, τα ντουέτα εξελίσσονται και δίνουν μοναδικό παλμό στη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών, για καλό σκοπό.

To JUST THE 2 OF US στηρίζει το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για την αγορά θερμοκοιτίδων και το νοσοκομείο αναφοράς Σωτηρία για την αγορά αναλώσιμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού με στόχο να ενισχύσει τους γιατρούς και νοσηλευτές, που την περίοδο της πανδημίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον COVID-19.

 JUST THE 2 OF US, αυτό το Σάββατο 23 Μαΐου στις 22.00 στο OPEN

#j2us #opentv

JUST THE 2 OF US