22-05-2020

Σταφυλίδης και Φουντούλης στο «Open Sport»

Open Sport

Μετά την επανεκκίνηση του «Open Sport» που προκάλεσε… θόρυβο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με την αποκλειστική συνέντευξη του Ρικ Πιτίνο, η αθλητική εκπομπή του OPEN με τον Μανώλη Σφακάκη επιστρέφει αυτό το διήμερο με πλούσια θεματολογία!

Η αγωνιστική δράση της Bundesliga, οι αποφάσεις για το μέλλον της Euroleague, η διαδικασία επανεκκίνησης της Super League και των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, καθώς και τα μεταγραφικά σχέδια των ομάδων είναι τα θέματα της επικαιρότητας με τα οποία θα ασχοληθεί το «Open Sport», το οποίο βέβαια όπως πάντα θα είναι γεμάτο με θέαμα, αφιερώματα σε σταρ του αθλητισμού, έρευνες και αποκλειστικές συνεντεύξεις!

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Κώστας Σταφυλίδης, μοιράζεται ζωντανά στο «Open Sport» της Κυριακής τις πρώτες εντυπώσεις που αποκόμισε από την επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες, ενώ ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο, Γιάννης Φουντούλης, μιλάει για το πως ένιωσε ξαναπέφτοντας στο νερό μετά από 2,5 μήνες.

Έρευνα στην Αγγλία έδειξε πως η κατάθλιψη έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα σε έναν στους πέντε ποδοσφαιριστές, μέσα στο αβέβαιο για το αύριο του αθλήματος σκηνικό που δημιούργησε η πανδημία και το «Open Sport» απευθύνθηκε σε παίκτες και ψυχολόγους για να μας παρουσιάσει την κατάσταση στην Ελλάδα. Τα κατορθώματα του σούπερ-γκολτζή της επόμενης δεκαετίας, Ερλινγκ Χάλαντ και το άδοξο τέλος της ένδοξης καριέρας του αρχισκόρερ της Μπιλμπάο, Αριτζ Αντούριθ. Οι οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσε σε πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν και ποια άλλα αθλητικά ντοκιμαντέρ αξίζει να παρακολουθήσετε τώρα που ολοκληρώθηκε το “Last Dance”. Οι κοσμογονικές αλλαγές που συντελούνται στη Φόρμουλα 1 και η ρεβάνς Τάισον-Χόλιφιλντ που είναι στα σκαριά.

 

Όλα αυτά που αξίζει να δει και να μάθει κάθε ενημερωμένος φίλαθλος παίζουν στο «Open Sport»! Το καθιερωμένο τηλεοπτικό ραντεβού, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:30.